CM Tools Oy laajentaa Lahteen

CM Tools Oy ja Fastems Oy Ab ovat solmineet liiketoimintakaupan, jolla Fastems Lahden toiminnot siirtyvät 31.12.2015 CM Tools Oy:lle. Kaupan yhteydessä Lahden henkilöstö, tilauskanta sekä sopimukset siirtyvät CM Toolsin omistukseen.

”Lahden yksikön liiketoimintakauppa on viimeinen askel Fastemsin keskittymisessä teollisuusautomaatioon. Fastemsin joustavien valmistusjärjestelmien, robottipohjaisten automaatioratkaisujen ja niihin liittyvien palvelujen suunnittelu ja valmistustoiminnot on nyt keskitetty Tampereelle ja Saksaan Issumiin. Tällä tehdyllä kaupalla löysimme Lahden yksikölle hyvän ratkaisun. Yksikön asiakkaiden palvelu jatkuu keskeytyksettä yhtiössä, jonka strategiaan Lahden liiketoiminta sopii paremmin.” toteaa CEO Tomas Hedenborg nyt tapahtuvasta järjestelystä.

”Lahden yksikkö tulee mukaan CM Toolsiin täydentämään palvelutarjontaamme. Yksikkö tuo mukanaan tarvittavan kapasiteettilisäyksen alihankintakoneistukseen sekä vaativaan työvälinesuunnitteluun ja valmistukseen. Lahden yksikkö tulee palvelemaan niin olemassa olevia asiakkaita, kuin tasaamaan kapasiteettia isompien projektien yhteydessä. Lahdessa on hyvät valmiudet kehittää ja lisätä palveluita paikallisille yrityksille sekä lähialueille. Jatkossa tarjoamme palveluita kolmella eri paikkakunnalla: Porvoo, Lahti ja Vaasa. CM Tools tarjoaa erityisautomaatiota, työvälineratkaisuita sekä palveluita, alihankintakoneistusta ja sopimusvalmistusta.

”Toivotamme Lahden asiakkaat ja yksikön työntekijät tervetulleiksi ja odotamme innolla uuden yhteistyön alkua” kertoo toimitusjohtaja Juha Martikainen, CM Tools Oy.

Lisätietoja:

CEO Tomas Hedenborg
Fastems Oy Ab
050 3101999,
tomas.hedenborg@fastems.com

Tj Juha Martikainen
CM Tools Oy
040 7701254,
juha.martikainen@cmtools.fi

Lataa tästä tiedote PDF muodossa.