CM Tools Oy ostaa Fastems Vaasan liiketoiminnan

CM Tools Oy ja Fastems Oy Ab ovat solmineet liiketoimintakaupan, jolla Fastems Vaasan toiminnot siirtyvät 31.3.2015 CM Tools Oy:lle. Kaupan yhteydessä Vaasan henkilöstö, tilauskanta sekä sopimukset siirtyvät CM Toolsin omistukseen.

”Fastems jatkaa määrätietoisesti keskittymistä teollisuusautomaatioon. Ydintoimintojamme ovat joustavien valmistusjärjestelmien, robottipohjaisten automaatioratkaisujen ja niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle.Tällä tehdyllä kaupalla löysimme Vaasan työvälinevalmistukselle ja erikoisautomaatiolle hyvän ratkaisun ja molemmat yritykset voivat keskittyä paremmin oman strategiansa eteenpäin viemiseen”, toteaa CEO Tomas Hedenborg nyt tapahtuvasta järjestelystä.

CM Tools Oy suunnittelee ja valmistaa uusia työvälineitä sekä tarjoaa työvälineiden elinkaaripalveluita niin metalli – kuin muoviteollisuudelle. Yrityksen tavoitteena on laajentaa asiakas- ja palveluverkostoa. Nyt tehdyllä liiketoimintakaupalla pystymme tarjoamaan palveluita koko Suomen alueelle. CM Tools haluaa olla lähellä asiakasta ja tarjota asiansa tuntevaa osaamista joka muokkautuu tarpeen mukaan.

”Toivotamme Vaasan asiakkaat ja yksikön työntekijät tervetulleiksi. Tarjoamme jatkossakin räätälöityä automaatiota, työvälineitä ja työvälinehuoltoja. Lisäksi tarjonnasta löytyy myös alihankintakoneistusta ja sopimusvalmistusta. Olemme vahvasti mukana kotimaisen tuotannon arjessa” kertoo toimitusjohtaja Juha Martikainen, CM Tools Oy

”Tapahtunut liiketoimintakauppa yhdistää Vaasan yksikön vahvuudet yhteen perinteikkään työvälineyhtiön kanssa. CM Toolsin strateginen fokus on yhtenevä yksikkömme osaamisten kanssa, näemme asian hyvin positiivisena” lisää Vaasan yksikön johtaja Jari Saaranen.

Lisätietoja:
CEO Tomas Hedenborg, Fastems Oy Ab, 050 3101999,
tomas.hedenborg@fastems.com

Tj Juha Martikainen, CM Tools Oy, 040 7701254,
juha.martikainen@cmtools.fi

Jari Saaranen, CM Tools Oy, 046 8509396,
jari.saaranen@cmtools.fi