Tervetuloa Alihankintamessuille

Tervetuloa Tampereelle

Kulunut vuosi on ollut CM Toolsissa täynnä positiivisia muutoksia ja uusia haasteita. Olemme kasvaneet jo toistamiseen lyhyessä ajassa: tänään toimimme Porvoossa, Lahdessa ja Vaasassa. Asiakkaitamme palvelee nyt 73 ammattilaista ja määrämme kasvaa edelleen.

Made in Finland – valmistettu Suomessa

Nyt kun olemme päässeet yhä parempaan vauhtiin, niin haluamme auttaa asiakkaitamme säilyttämään valmistuksen tehokkaana ja Suomessa. Mielestämme tuotannon kustannukset saadaan kohtuullisiksi kahdella keinolla: ajanmukaisella automaatiolla ja osaavalla suunnittelulla.

Kuluvan vuoden aikana olemme toimittaneet kokoonpanoautomaatiota tehostamaan valmistusta. Lisäksi olemme suunnittelun, simuloinnin ja laskennan avulla tehostaneet niin työvälineiden tahtiaikoja kuin tuotantokappaleiden soveltuvuutta asiakkaan tarpeeseen.

Tuotannon tueksi olemme ottaneet käyttöön muovin ja metallin 3D-tulostuksen. Esimerkiksi tekemämme muotin jaksonaika puoliintui, kun paransimme muotin jäähdytystä 3D-tulostetuilla osilla. Hyvien tulosten kannustamina jatkamme aiheen tutkimista.

Tavataan Alihankintamessuilla

Tule moikkaamaan meitä ja keskustelemaan, miten voimme auttaa!
Löydät meidät messujen A-hallista, osastolta 427.

Terveisin,

 

Näyttökuva 2015-9-7 kello 11.29.15

Juha Martikainen
Toimitusjohtaja, CM Tools Oy
040 770 1254
juha.martikainen@cmtools.fi